Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet de flori - Ziua Sanzienelor

Buchet de flori - Ziua Sanzienelor

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
310,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

De ziua sanzienelor (si a Sanzienelor), cele mai potrivite cadouri sunt, bineinteles, sanzienele. Mai ales daca alaturi de ele sunt si niste trandafiri sau frezii. Daca iubesti o fata cu numele Sanziana (sau o sanziana de fata), timite-i acest buchet! Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 215333

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Alstroemeria galben, 1 Hortensia roz, 3 Trandafiri alb, 3 Trandafiri roz, 3 Solidago galben, 1 Bujor roz, 3 Green Tricks
Premium
Contine: 4 Alstroemeria galben, 1 Hortensia roz, 3 Trandafiri alb, 3 Trandafiri roz, 3 Solidago galben, 2 Bujor roz, 4 Green Tricks

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.