Caută

Coș

Buchete FloriMinirosaBuchet de flori - Toamna insorita

Buchet de flori - Toamna insorita

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
295,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un buchet plin de lumina, cald si proaspat, ca razele soarelui dimineata. Un buchet care aduce speranta si care, oricat de mohorata ar fi vreamea, iti si ii insenineaza ziua. Acest buchet contine: trandafiri albi, minirosa galbeni, solidago, cymbidium, santini, ornithogalum, alstroemeria alba, craspedia. Comanda-l acum, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Dimensiuni: 40 cm (inaltime) - 35 cm (diametrul buchetului) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 214694

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 Alstroemeria alb, 1 Verdeata - 3 Orhidee Cymbidium Cupa alb, 3 Ornithogalum - 5 Trandafiri alb, 2 Solidago galben, 2 Minirosa galben, 2 Santini verde
Premium
Contine: 3 Alstroemeria alb, 1 Verdeata - 3 Orhidee Cymbidium Cupa alb, 3 Ornithogalum - 6 Trandafiri alb, 3 Solidago galben, 3 Minirosa galben, 3 Santini verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.