Caută

Coș

Buchete FloriLaleleBuchet de flori - Te iubesc

Buchet de flori - Te iubesc

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet elegant, perfect pentru a multumi unei persoane speciale sau pentru a fi trimis partenerilor de business in semn de recunostinta. Buchet cu trandafiri albi si lalele contine trandafiri, lalele, alstroemeria si verdeata. Comanda Buchet cu trandafiri si lalele cu livrare rapida, oriunde in tara. In peste 100 de orase livram gratuit. Buchet cu trandafiri albi si lalele se livreaza impreuna cu o felicitare cadou din partea noastra.
ID: 22749

Compozitia produsului

Standard
8 lalele roz, 8 trandafiri albi, 7 alstroemeria roz
Premium
10 lalele roz, 10 trandafiri albi, 8 alstroemeria roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.