Caută

Coș

Buchete FloriBujoriMinirosaHortensieBuchet de flori multicolor
-10%

Buchet de flori multicolor

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
599,00 lei
539,10 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Florile ne ofera bucurie, dragoste, parfum si culoare! Acest buchet contine. Acest buchet este compus din: 3 hydrangea mov, 5 bujori albi, 7 spray, 3 lisianthus roz, ambalaj si verdeata. Comanda-l acum, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii.
ID: 214570

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 lisianthus roz, 7 minirosa multicolor, 3 hydrangea mov, 5 bujori albi, verdeata si ambalaj
Premium
Contine: 4 lisianthus roz, 8 minirosa multicolor, 4 hydrangea mov, 5 bujori albi, verdeata si ambalaj

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.