Caută

Coș

Buchete FloriGerberaBuchet de flori In spiritul Craciunului

Buchet de flori In spiritul Craciunului

Livrare în

2-4 ore

299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Te gandesti sa trimiti celor dragi un buchet de sarbatori? De ce sa nu alegi unul in spiritul Craciunului? Cu globuri, brad, felii de lamaie uscate si flori delicate. Comanda Buchet de flori In spiritul Craciunului cu livrare rapida, in 2-4 ore, in toata tara. In peste 100 de orase din tara, livrarea este GRATUITA. Buchet de flori In spiritul Craciunului contine Amaryllis alb, Verdeata Salal, Bouvardia alb, Gerbera alb, Eryngium albastru, Solidago galben, Trachelium alb, Craspedia galbena, Ilex rosu. Buchet de flori In spiritul Craciunului se livreaza impreuna cu o felicitare CADOU. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 216275

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Amaryllis alb, 1 Verdeata Salal, 3 Bouvardia alb, 3 Gerbera alb, 2 Eryngium albastru, 1 Solidago galben, 3 Trachelium alb, 5 Craspedia galbena, 2 Ilex rosu
Premium
Contine: 2 Amaryllis alb, 1 Verdeata Salal, 5 Bouvardia alb, 3 Gerbera alb, 2 Eryngium albastru, 1 Solidago galben, 3 Trachelium alb, 5 Craspedia galbena, 2 Ilex rosu

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.