Caută

Coș

Buchete FloriFreziiBuchet de flori - Gratie divina

Buchet de flori - Gratie divina

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
225,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Iti demonstreaza cu fiecare miscare a ei ca este cea mai gratioasa femeie? Daruieste-i un buchet pe masura elegantei pe care o emana - buchetul Gratie divina este alegerea perfecta pentru cea care iti incanta privirea in fiecare zi. Buchetul contine solidago, trandafir rosu, hipericum rosu, frezii albe, alstroemeria alb si verdeata decorativa. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 24148

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 Alstroemeria alb, 1 Verdeata Salal, 5 Frezii alb, 6 Hypericum rosu, 1 Trandafiri rosu, 4 Solidago galben
Premium
Contine: 4 Alstroemeria alb, 1 Verdeata Salal, 5 Frezii alb, 6 Hypericum rosu, 5 Trandafiri rosu, 4 Solidago galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.