Caută

Coș

Buchete FloriCrizantemeBuchet de flori - Flori Noblete

Buchet de flori - Flori Noblete

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
239,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Spune-i cat de mult ii admiri frumusetea, eleganta si nobletea, oferindu-i un buchet de flori plin de distinctie. Comanda pentru ea Buchet de flori - Flori Noblete, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchet de flori - Flori Noblete contine solidago, alstroemeria multicolore, gerbera roz, frezii galbene, orhidee mokara grena, crizanteme roz, trandafiri roz si verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 212524

Compozitia produsului

Standard
Conține: 5 Alstroemeria multicolore, 4 Verdeata Aralia, 4 Verdeata Salal, 2 Crizanteme roz, 3 Frezii galbene, 3 Gerbera roz, 3 Orhidee grena, Mokara, 3 Trandafiri roz, 1 Solidago galben
Premium
Conține: 5 Alstroemeria multicolore, 4 Verdeata Aralia, 4 Verdeata Salal, 2 Crizanteme roz, 7 Frezii galbene, 3 Gerbera roz, 3 Orhidee grena, Mokara, 5 Trandafiri roz, 1 Solidago galben

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului Buchet de flori Noblete, cu crizanteme roz include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.