Caută

Coș

Buchete FloriBuchete de FloriBuchet de flori - Dragoste nemarginita

Buchet de flori - Dragoste nemarginita

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
229,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Dragoste nemarginita - un buchet de flori care va exprima perfect dragostea fara limite pe care o porti pentru ea! Comanda acest buchet ca sa iti arati dragostea nemarginita. Livram buchetul de flori in doar 2-4 ore, impreuna cu felicitare cadou. Acest buchet de flori contine trandafiri rosii, orhidee cymbidium roz, lisianthus albi, astilbe mov si verdeata decorativa.Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 22479

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.