Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de flori - Dragoste nemarginita

Buchet de flori - Dragoste nemarginita

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
249,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Dragoste nemarginita - un buchet de flori care va exprima perfect dragostea fara limite pe care o porti pentru ea! Comanda acest buchet ca sa iti arati dragostea nemarginita. Livram buchetul de flori in doar 2-4 ore, impreuna cu felicitare cadou. Acest buchet de flori contine trandafiri rosii, orhidee cymbidium roz, lisianthus albi, astilbe mov si verdeata decorativa.Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 22479

Compozitia produsului

Standard
Contine: 4 Verdeata Salal, 4 Verdeata Aspidistra, 3 Orhidee Cymbidium Cupa roz, Specia: Cymbidium, 3 Lisianthus alb, 5 Trandafiri rosu, 5 Astilbe grena,
Premium
Contine: 4 Verdeata Salal, 4 Verdeata Aspidistra, 5 Orhidee Cymbidium Cupa roz, Specia: Cymbidium, 5 Lisianthus alb, 5 Trandafiri rosu, 5 Astilbe grena,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.