Caută

Coș

Buchete FloriLisianthusBuchet de flori - Diplomatie

Buchet de flori - Diplomatie

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Regina Maria a fost cel mai bun diplomat al Romaniei. Si chiar daca nu putem inlocui abilitatile de comunicare cu un buchet de flori, putem incerca. Comanda Buchet de flori - Diplomatie, cu livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchet de flori - Diplomatie contine bouvardia roz, trandafiri lime, lisianthus alb, crin alb, frezii roz. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 29 cm (diametrul buchetului)
ID: 214876

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 2 Bouvardia roz, 8 Frezii roz, 6 Lisianthus alb, 3 Trandafiri lime,
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 2 Bouvardia roz, 10 Frezii roz, 6 Lisianthus alb, 7 Trandafiri lime,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.