Caută

Coș

Buchete FloriBuchete de FloriBuchet de flori - Buchet fantoma

Buchet de flori - Buchet fantoma

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
179,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Alb de Halloween? Cand toata lumea poarta negru? Ei bine, da. Uneori ne place extravaganta. Daca si tu vrei ceva dAcest buchet contine: 1 crizantema alba, 2 cupe cymbidium albe, 5 trandafiri albi, 3 germini albe. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametru buchetului) Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. * Forma si culoarea crengutelor pot sa difere in functie de zona de livrare.
ID: 214833

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute