Caută

Coș

Buchete FloriLaleleBuchet de flori - Buchet de Dragobete

Buchet de flori - Buchet de Dragobete

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
230,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Îți place de ea, dar nu știi ce simte pentru tine? De Dragobete poti afla foarte simplu: ii comanzi buchetul, i-l trimiti si astepti reactia ei. Noi stim de pe acum - iti va spune ca te iubeste! Buchetul contine lalele rosii, gerbera galbene, hypericum rosu, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Size: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diemetrul buchetului).
ID: 213559

Compozitia produsului

Standard
Contine: 15 Lalele rosu, 1 Verdeata Salal, 7 Gerbera portocaliu, 3 Hypericum rosu,
Premium
Contine: 21 Lalele rosu, 1 Verdeata Salal, 7 Gerbera portocaliu, 3 Hypericum rosu,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.