Caută

Coș

Buchete FloriCrizantemeBuchet de flori - Buchet absolvire

Buchet de flori - Buchet absolvire

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
199,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Terminarea liceului sau a facultății este, pentru orice absolvent, un moment important și plin de emoție, pe care și-l va aminti toată viața. Asadar, comanda Buchet de flori - Buchet absolvire. Trimite-i un buchet de flori elegant și proaspăt, arată-i că ești alături de ea! Buchet de flori - Buchet absolvire contine lisianthus multicolor, trandafiri roz, crizanteme roz, verdeata si ornamente speciale. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 212588

Compozitia produsului

Standard
Conține: 5 Verdeata Aralia, 5 Verdeata Aspidistra, 4 Crizanteme roz, 4 Lisianthus multicolori, 3 Trandafiri roz
Premium
Conține: 5 Verdeata Aralia, 5 Verdeata Aspidistra, 4 Crizanteme roz, 5 Lisianthus multicolori, 5 Trandafiri roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.