Caută

Coș

Buchete FloriBujoriHortensieBuchet de bujori, hortensie si trandafiri

Buchet de bujori, hortensie si trandafiri

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
425,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Acest buchet de bujori, hortensie si trandafiri poate fi oferit la un botez sau pentru a felicita o viitoare mama pentru sarcina. Buchetul contine bujori albi, hortensie albastra si trandafiri albi. Pentru ca hortensia este iubitoare de apa, recomandam ca Buchet de bujori, hortensie si trandafiri sa fie tinut intr-un vas cu multa apa. Curatati frunzele de pe tije inainte sa il puneti in vaza. Taiati tijele in diagonala si igienizati corespunzator vasul in care vor fi pastrate. Apa trebuie schimbata zilnic.  Comandati Buchet de bujori, hortensie si trandafiri cu livrare gratuita, in peste 100 de orase. Primiti felicitare cadou la fiecare comanda.
ID: 192112

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 3 hortensia, 5 bujori, 3 trandafiri, 3 minirosa si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 3 hortensia, 6 bujori, 4 trandafiri, 4 minirosa si ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.