Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 45 trandafiri albi

Buchet de 45 trandafiri albi

Livrare în

2-4 ore

829,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 45 trandafiri albi, plin de puritate si splendoare, prin care sa arati persoanei speciale cat de mult o iubesti. Comanda Buchet de 45 trandafiri albi cu livrare rapida, in toata tara. Livram in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. Pentru fiecare comanda de Buchet de 45 trandafiri albi oferim o felicitare in mod gratuit. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita! Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 22810

Compozitia produsului

Standard
Contine: 45 trandafiri albi

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.