Caută

Coș

Buchete FloriFreziiBuchet de 21 frezii multicolore

Buchet de 21 frezii multicolore

Livrare în

2-4 ore

255,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nimic nu spune "primavara" mai bine decat un buchet de frezii! Comanda acum cel mai parfumat buchet de frezii! Buchet de 21 frezii multicolore, un vestitor al primaverii, si un cadou pentru cei dragi, care va atrage atentia. Il poti oferi la una din ocaziile cunoscute de primavara: de Martisor, de 1 martie sau de Ziua Femeii, in 8 martie. Buchet de 21 frezii multicolore se livreaza rapid, oriunde in tara, impreuna cu o felicitare cadou.
ID: 22729

Compozitia produsului

Standard
Contine: 21 frezii multicolore

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.