Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet de 11 trandafiri albi

Buchet de 11 trandafiri albi

Livrare în

2-4 ore

225,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Buchet de 11 trandafiri albi, destinat unei ocazii speciale, arata sentimentele pure pentru o persoana iubita. Comanda Buchet de 11 trandafiri albi cu livrare rapida, in toata tara. Livrarea se face in 2-4 ore de la plasarea comenzii si procesarea platii. In pretul produsului este inclusa o felicitare cu mesaj personalizat. Invelisul nu este inclus in pret si se poate comanda online separat din categoria accesorii.
ID: 22938

Compozitia produsului

Standard
Contine: 11 trandafiri albi

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.