Caută

Coș

Buchete FloriTrandafiriBuchet cu trandafiri si wax flower

Buchet cu trandafiri si wax flower

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
199,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Lalele, trandafiri si minirosa. Un buchet perfect, o seara perfecta. Comanda acest buchet pentru o seara speciala alaturi de cineva drag. Buchetul contine trandafiri, lalele, spray roses si Waxflowers, alaturi de frunze proaspete de Salal si Pistacia. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) Vrei ca acest buchet sa reziste cat mai mult? Iata cum poti sa pastrezi florile proaspete cat mai mult timp: - Foloseste apa plata. Umple vaza pana la jumatate. - Toarna in apa putina zeama de lamaie si putin zahar. - Atunci cand tai coditele florilor, e indicat sa faci acest lucru sub apa. Taiate in aer liber, tija absoarbe aer, ducand la moartea prematura a plantei. Taie codita oblic, aproximativ 2 cm. - Cand pui florile in vaza, nu lasa apa pe tulpina, muguri sau frunze. - Schimba apa zilnic.
ID: 216687

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 Lalele roz, 1 Verdeata Salal, 3 Trandafiri roz, 1 Minirosa roz
Premium
Contine: 3 Lalele roz, 1 Verdeata Salal, 4 Trandafiri roz, 2 Minirosa roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.