Caută

Coș

Buchete FloriGaroafeBuchet cu trandafiri si garoafe roz

Buchet cu trandafiri si garoafe roz

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
229,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Trandafiri, hypericum, garoafe. Adica cele mai rezistente flori intr-un buchet pe care il poti oferi sau pastra cat mai mult timp. Comanda Buchet cu trandafiri si garoafe roz indiferent de ocazie sau de anotimp! Buchet cu trandafiri si garoafe roz contine trandafiri rosii, spray roses rosii, garoafe roz, lisianthus mov, hypericum rosu, calla portocalii si verdeata.
ID: 216925

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 Garoafe rosu, 2 Cala portocaliu, 3 Hypericum rosu, 1 Lisianthus mov, 2 Trandafiri rosu, 3 Minirosa rosu
Premium
Contine: 2 Garoafe rosu, 4 Cala portocaliu, 3 Hypericum rosu, 1 Lisianthus mov, 3 Trandafiri rosu, 3 Minirosa rosu

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.