Caută

Coș

Buchete FloriFreziiBuchet cu ranunculus si frezii

Buchet cu ranunculus si frezii

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
225,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Flori si culori de primavara: lalele roz-mov, frezii albe si cea mai intensa nuanta de verde, de la greentricks. Acest buchet contine minirosa somon, lalele mov, frezii albe, green trick, phlox alb, ranunculus, verdeata. Comanda acest buchet cu ranunculus si frezii pentru o persoana speciala. Ai livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Felicitare cadou inclusa. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului)
ID: 216441

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.