Caută

Coș

Buchete FloriFreziiBuchet cu cymbidium si frezii

Buchet cu cymbidium si frezii

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
335,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Am prins zeci de lumanari florale intr-un buchet luminos, pentru ca tu sa-l daruiesti, de Pasti, celei pe care o iubesti. Si pentru ca ea sa simta cat de importanta este pentru tine, in aceste zile de mare Sarbatoare. Trimite-i acest buchet impreuna cu o felicitare Floria cadou. Buchetul contine alstroemeria galbene, lalele roz, frezii galbene, minirosa roz si cymbidium alb. Vaza din imagine nu este inclusa in pret. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul aranjamentului) *In perioada august - septembrie stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 215205

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Lalele roz, 4 Alstroemeria galben, 1 Verdeata BearGrass, 1 Verdeata Salal, 2 Verdeata Aspidistra, 7 Frezii galben, 2 Orhidee alb, 5 Minirosa roz
Premium
Contine: 9 Lalele roz, 4 Alstroemeria galben, 1 Verdeata BearGrass, 1 Verdeata Salal, 2 Verdeata Aspidistra, 9 Frezii galben, 2 Orhidee alb, 7 Minirosa roz

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.