Caută

Coș

Buchete FloriBujoriLisianthusBuchet cu bujori si lisianthus

Buchet cu bujori si lisianthus

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
310,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ziua numelui este o zi speciala, pentru lumea intreaga, dar mai ales pentru cei sarbatoriti. Si, ca orice zi speciala, are nevoie de gesturi deosebite. Trimite-i un buchet colorat si parfumat, pentru ca inima ei sa fie in sarbatoare!Acest buchet este alcatuit din 3 bujori roz, 5 garoafe lime, 3 trandafiri lime, 3 hypericum verde, 3 lisianthus mov si lavanda. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 25 cm (diametrul buchetului)
ID: 215383

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute