Caută

Coș

Buchete FloriBujoriHortensieBuchet cu bujori roz si hortensie

Buchet cu bujori roz si hortensie

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
599,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nu doar trandafirii rosii sunt simbolul pasiunii si al iubirii. Noi recomandam acest buchet deosebit cu bujori roz, trandafiri roz, hortensie roz/bordeaux, garoafe roz delicate. Un buchet bogat, impresionant si rafinat. Comanda Buchet cu bujori roz si hortensie rosie cu livrare gratuita in peste 100 de orase. Buchet cu bujori roz si hortensie rosie se livreaza in 2-4 ore, oriunde in tara, impreuna cu o felicitare cadou.  Ingrijire buchet: inainte de a pune Buchet cu bujori roz si hortensie rosie in apa, taie tijele florilor in diagonala, cu un cutit ascutit. Vasul trebuie igienizat, iar apa trebuie sa fie proaspata si curata. Schimba apa zilnic.
ID: 192113

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: hortensia, 7 bujori roz, 4 minirosa roz, 2 minirosa rosu, 8 delphinium, 6 garoafe roz, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: hortensia, 8 bujori roz, 5 minirosa roz, 3 minirosa rosu, 9 delphinium, 7 garoafe, verdeata si ambalaj

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.