Caută

Coș

Buchete FloriAnemoneBuchet cu anemone - Ganduri cu dragoste

Buchet cu anemone - Ganduri cu dragoste

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
305,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Acest buchet de flori reprezinta o explozie de culori vesele care vor transmite gandurile tale cu dragoste spre orice persoana draga din viata ta. Acest buchet de flori este perfect pentru a fi daruit mamei, sotiei, iubitei sau unei rude apropiate. Buchetul de flori contine: 11 anemone multicolore, 8 lalele multicolore, 6 ranunculus multicolori, 5 frezii galbene si verdeata decorativa.
ID: 24229

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute