Caută

Coș

Buchete FloriBuchet Alb-Roz in cutie

Buchet Alb-Roz in cutie

Livrare în

24-48 ore

299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Acest produs face parte dintr-o categorie speciala. Te rugam sa citesti atent descrierea de mai jos inainte sa il comanzi! Invata sa faci lucruri pentru tine. Comanda-ti un buchet de flori pentru acasa, care sa iti aduca bucurie!
ID: 216995

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie Livrare 24- 48H, 5 Lalele roz, 2 Alstroemeria alb, 2 Bouvardia alb, 3 Gerbera roz, 3 Trandafiri alb, 2 Minirosa roz,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.