Caută

Coș

Aranjamente FloraleBraziCraciunBrad de Craciun cu bumbac si eucalipt

Brad de Craciun cu bumbac si eucalipt

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Mini bradut de Craciun, construit din crengi de brad natural si decorat cu flori de bumbac, eucalipt proaspat, conuri de brand, thilansia si decoratiuni de lemn. Acest brad este compus din: brad construit din brad natural, articole decorative. Unele decoratiuni pot diferi in limita stocului disponibil. Comanda Brad de Craciun cu bumbac si eucalipt cu livrare rapida si felicitare cadou. Inaltime 50 cm
ID: 216565

Compozitia produsului

Standard
Contine: brad construit din brad natural,eucalipt, articole decorative de Craciun

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.