Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament Masa de Craciun

Aranjament Masa de Craciun

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Masa de Craciun, care ii aduce pe toti cei dragi alaturi, este unul din motivele pentru care asteptam aceasta sarbatoare. Alege un aranjament cu adevarat deosebit, tematic, special conceput pentru masa de Craciun . Aranjament Masa de Craciun este realizat din brad natural si accesorii decoratiuni de Craciun. Decoratiunile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare, mentinandu-se cromatica. Aranjament Masa de Craciun se livreaza rapid, impreuna cu o felicitare cadou.
ID: 192055

Compozitia produsului

Standard
Contine: brad natural, accesorii de Craciun, lumanari, vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.