Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament inima cu trandafiri si bomboane

Aranjament inima cu trandafiri si bomboane

Livrare în

2-4 ore

399,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un gest dulce. La propriu! Nu doar ca ii oferi flori, ci si dulciuri, la propriu. Alege Aranjament inima cu trandafiri si bomboane si trimite-l catre persoana iubita. Il vom livra in cel mai scurt timp, conform cerintelor tale, impreuna cu o felicitare cadou. Aranjament inima cu trandafiri si bomboane este un aranjament floral in cutie cu burete hidratat si trandafiri rosii. Poate fi o surpriza placuta de Valentine's Day, Dragobete, aniversari sau zile de nastere. Forma si culoarea cutiei pot fi usor diferite, in functie de aria de livrare.
ID: 192060

Compozitia produsului

Standard
14 trandafiri, bomboane Fererro

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.