Caută

Coș

Aranjamente FloraleCorporateCutii FloriAranjament in cutie Ruginiu

Aranjament in cutie Ruginiu

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
575,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cand te gandesti la toamna, probabil prima culoare care iti vine in minte este rosu ruginiu: culoarea frunzelor si a celor mai populare flori de toamna. Le-am pus pentru tine intr-un aranjament spectaculos, alaturi de decoratiuni specifice anotimpului, precum frunzele sau dovleceii decorativi. Comanda Aranjament in cutie Ruginiu cu livrare gratuita, in peste 100 de orase! Aranjament in cutie Ruginiu contine hortensii roz, trandafiri rosii, hypericum rosu, lisianthus roz, lisianthus mov, amaranthus, limoniun, frunze decorative, cutie. Forma si culoarea cutiei pot fi diferite, in functie de zona de livrare.
ID: 192028

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie contine: 2 hortensii roz, 5 trandafiri rosii, 2 hypericum rosu, 2 lisianthus roz, 3 lisianthus mov, 3 amaranthus, 2 limoniun, frunze decorative, cutie.
Premium
Aceasta cutie contine: 3 hortensii roz, 6 trandafiri rosii, 3 hypericum rosu, 3 lisianthus roz, 3 lisianthus mov, 3 amaranthus, 2 limoniun, frunze decorative, cutie.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.