Caută

Coș

Aranjamente FloraleCutii FloriAranjament in cutie Delicat

Aranjament in cutie Delicat

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
565,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Cea mai delicata alegere: trandafiri si hortensie roz, intr-un aranjament rafinat. Perfect pentru aniversari, zile de nastere sau alte ocazii deosebite. Comanda acest aranjament in cutie pentru fiica ta. Livram gratuit in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare pentru un buchet de flori sau un aranjament este de 2-4 ore, calculate de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Dimensiune: 15 cm (inaltime) - 17 cm (diametrul aranjamentului) Forma si culoarea cutiei pot arata diferit in functie de zona de livrare.
ID: 217029

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie si burete, 3 Garoafe roz, 5 Bouvardia alb, 10 Frezii alb, 1 Hortensia roz, 5 Hypericum roz, 9 Trandafiri roz, 4 Solidago galben,
Premium
Contine: 1 Cutie si burete, 3 Garoafe roz, 5 Bouvardia alb, 10 Frezii alb, 2 Hortensia roz, 6 Hypericum roz, 10 Trandafiri roz, 5 Solidago galben,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.
Buchet disponibil in colectia speciala Flori de Valentine's Day.
Produs perisabil - nu se returnează.