Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament in cutie Craciun

Aranjament in cutie Craciun

Livrare în

2-4 ore

395,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nu stii ce cadou de Craciun sa iei? Sa fie in tema cu sarbatoarea si sa aduca bucurie? Iti propunem un aranjament de Craciun in cutie, cu brad si flori. Aranjament in cutie Craciun contine trandafir alb, hypericum, trandafiri rosii, ilex, crizantema verde, cutie si verdeata. Poate fi oferit cadou sau comandat ca decor tematic pentru acasa. La fiecare comanda de Aranjament in cutie Craciun primesti o felicitare cadou. Aranjament in cutie Craciun se livreaza rapid, in 2-4 ore. Forma si culoarea cutiei pot fi usor diferite, in functie de aria de livrare.
ID: 192050

Compozitia produsului

Standard
Aceasta cutie este compusa din: 1 trandafir alb, 1 hypericum, 2 trandafiri rosii, 6 ilex, 1 crizantema verde, cutie si verdeata

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.