Caută

Coș

Aranjamente FloraleCorporateCutii FloriAranjament in cutie Business

Aranjament in cutie Business

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Sa primesti flori este mereu o placere, insa e important sa le primesti si pe cele potrivite. Aranjamentul in cutie Business este in nuante reci, inchise, potrivite pentru a fi oferite in mediul de business. Aranjamentul de flori contine: Cutie si burete, Alstroemeria alb, Bouvardia alb, Crizanteme alb, Zambile mov, Hypericum verde, Lisianthus alb, Astilbe grena, Green tricks. Dimensiune: 15 cm (inaltime) - 17 cm (diametrul aranjamentului) Forma si culoarea cutiei pot arata diferit in functie de zona de livrare.
ID: 217051

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Cutie si burete, 3 Alstroemeria alb, 3 Bouvardia alb, 2 Crizanteme alb, 5 Zambile mov, 4 Hypericum verde, 4 Lisianthus alb, 4 Astilbe grena, 3 Green Tricks verde,
Premium
Contine: 1 Cutie si burete, 3 Alstroemeria alb, 3 Bouvardia alb, 2 Crizanteme alb, 6 Zambile mov, 5 Hypericum verde, 5 Lisianthus alb, 5 Astilbe grena, 4 Green Tricks verde,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.