Caută

Coș

Aranjamente FloraleAranjamente SpecialeAranjament floral - Abundenta florilor

Aranjament floral - Abundenta florilor

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
299,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un aranjament de toamna nu poate fi altfel decat bogat. De aceea, am umplut un cos intreg cu bunatati florale, special pentru ”gurmanzii” care se hranesc cu frumusete. Comanda Aranjament floral - Abundenta florilor cu livrare rapida si felicitare cadou. Aranjament floral - Abundenta florilor contine Crizanteme portocaliu, Orhidee Cymbidium galben, trandafiri albi, Trandafiri portocaliu, Solidago, Minigerbera portocaliu. Hidrateaza buretele in care sunt fixate florile pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp. Dimensiuni: 25 cm (inaltime) - 25 cm (diametrul aranjamentului) Vasul poate sa difere in functie de zona/stocul disponibil. *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 214688

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Vas, 1 Verdeata - 1 Crizanteme portocaliu, 3 Orhidee Cymbidium Cupa galben, 3 Trandafiri alb, 3 Trandafiri portocaliu, 1 Solidago - 4 Minigerbera portocaliu
Premium
Contine: 1 Vas, 1 Verdeata - 1 Crizanteme portocaliu, 3 Orhidee Cymbidium Cupa galben, 3 Trandafiri alb, 4 Trandafiri portocaliu, 2 Solidago - 6 Minigerbera portocaliu

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.