Caută

Coș

Buchete FloriFloarea soareluiAranjament Floarea Soarelui

Aranjament Floarea Soarelui

Livrare în

2-4 ore

242,96 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Un aranjament bogat, de toamna, care simbolozează fidelitate. Spune-i ca o adori si ca o vei proteja mereu, cu aranjamentul Floarea Soarelui! Aranjamentul este realizat intr-un vas de piatra. Vasul este inclus in pretul final al produsului. Dimensiune aranjament: 20 cm (inaltime) - 15 cm (diametru)
ID: 215464

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Eucalipt, 3 Frezii portocalie, 3 Hypericum verde, 4 Lisianthus alb, 3 Solidago galben, 1 Floarea Soarelui galben,
Premium
Contine: 1 Verdeata Eucalipt, 3 Frezii portocalie, 3 Hypericum verde, 5 Lisianthus alb, 3 Solidago galben, 2 Floarea Soarelui galben,

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.