Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament de flori de Craciun si ursulet

Aranjament de flori de Craciun si ursulet

Livrare în

2-4 ore

345,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Sa ne bucuram de flori, de culori, de brad, dar si de... copilarie! Ofera un aranjament de flori in spiritul Craciunului si un ursulet de plus, pentru a da o tenta jucausa cadoului! Forma si culoarea vasului pot arata diferit in functie de zona de livrare. Jucarie de plus sub forma unui ursulet, cel mai mic din categoria sa, dar cu inima cea mai mare, un aducator de zambete. Produsul este recomandat copiilor de peste 3 ani.Fotografiile produselor au caracter strict informativ si pot diferi în culoare şi aspect fata de fotografie.
ID: 216387

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute