Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament de Craciun

Aranjament de Craciun

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

De sarbatori, nu impodobim doar bradul! Aranjament pentru masa de Craciun - pentru un Craciun autentic si frumos decorat. Aranjamentul include coronita din brad natural, lumanarea si decoratiuni de Craciun. In functie de zona de livrare, decoratiunile pot fi diferite, respectand pretul produsului. Aranjament de Craciun se livreaza rapid, in 2-4 ore, in toata tara, impreuna cu o felicitare CADOU. Culoarea lumanarii poate fi diferita in functie de stocul disponibil.
ID: 215544

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Accesorii de Craciun, 1 Lumanare de Craciun, 1 Brad natural

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.