Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament de Craciun cu mere si trandafiri

Aranjament de Craciun cu mere si trandafiri

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Pentru ca sarbatoarea Craciunului este despre iubire si timp petrecut cu cei dragi, nu aveam cum sa uitam de clasicii trandafiri rosii, pe care i-am pus alaturi de traditionalul brad si de mere, intr-un mini aranjament de masa.Acest aranjament este compus din: vas ceramic, mix brad natural si pin, trandafir, articole decorative. Decoratiunile pot diferi in functie de stocul disponibil. Diametru 20cm Inaltime 20cm Forma si culoarea vasului pot arata diferit in functie de zona de livrare.
ID: 216541

Compozitia produsului

Standard
Contine: trandafiri, mix brad natural si pin, articole decorative, vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.