Caută

Coș

Buchete FloriHortensieAranjament cu crin si hortensie

Aranjament cu crin si hortensie

Livrare în

2-4 ore

255,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Totul pare mai usor cand esti optimist. Inclusiv anul scolar. Asa ca, la inceputul scolii, incarca-te cu optimism (cat sa-i poti da, din plin, si copilului tau) si asigura-te ca florile pe care le va duce, in prima zi de scoala, vor fi cele mai frumoase! Comanda Aranjament cu crin si hortensie direct acasa si plecati linistiti spre scoalam fara opriri la florarie. Aranjament cu crin si hortensie se livreaza rapid in toata tara si contine hortensie roz, crin roz, gerbera cyclam, astilbe roz, trandafir roz, lisianthus roz, lisianthus alb. Aranjamentul este realizat intr-un vas ceramic. Vasul este inclus in pretul final al produsului si poate fi diferit, in functie de zona de livrare.
ID: 215410

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.