Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunAranjament cu 2 Craciunite

Aranjament cu 2 Craciunite

Livrare în

2-4 ore

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Adu simbolul Craciunului in casa ta! Craciunitele sunt cele mai populare si mai apreciate plante de Craciun. Nu sunt doar o decoratiune deosebita, ci si o buna idee de cadou. Comanda Aranjament cu 2 Craciunite cu livrare rapida si felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara, livrarea este gratuita. Modalitate de ingrijre Craciunite: pune ghiveciul intr-un loc luminos, cu temperaturi de peste 15 grade. Mentine solul umed. Uda plantele doar atunci cand pamantul din ghiveci este uscat.
ID: 216359

Compozitia produsului

Standard
Contine: 2 Craciunita Ghiveci, 1 Vas

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.