Caută

Coș

Acces direct Platinum

Livrare în

2-4 ore

150,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Reduceri zi de zi, la fiecare comanda, timp de un an! Cumpara acum produsul Acces Platinum pentru a intra in clubul nostru! Platesti 150 lei acum si beneficiezi de urmatoarele timp de un an: reducere de 20% la toate produsele florale, cu exceptia celor din categoria Livrari Internationale; reduceri in magazinele fizice Floria; vouchere de reducere pentru prieteni! Statutul se ofera in 24-48 de ore de la achizitionarea produsului si verificarea platii. Odata intrat in club, vei vedea toate produsele cu discount de 20%, atunci cand te loghezi in cont. Voucherele cadou sunt disponibile in contul tau, sectiunea Floria Club.
ID: 115466

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.