Caută

Coș

AbonamenteAbonament Dragoste eterna

Abonament Dragoste eterna

650,00 lei

Plată SecurizatăPlată Securizată.

Calitate GarantatăCalitate Garantată.

Descrierea produsului

Plante in ghiveci in fiecare saptamana: o gradina in miniatura, pe care o cresteti impreuna.Abonamentul presupune trimiterea a cinci plante in ghiveci pachete, timp de 5 saptamani, in ziua aleasa de dvs: Prima saptamana: Ordhidee Phalenopsis mov A doua saptamana: Guzmania Rosie A treia saptamana: Trandafir pitic rosu A patra saptamana: Kalanchoe rosie A cincea saptamana: Anthurium pitic rosu
ID: 115959

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.