Caută

Coș

AbonamenteAbonament Cea mai buna zi

Abonament Cea mai buna zi

1.350,00 lei

Plată SecurizatăPlată Securizată.

Calitate GarantatăCalitate Garantată.

Descrierea produsului

Fa-i zilele de luni mai frumoase, la birou. Trimite-i saptamanal flori, ca sa inceapa saptamana frumos, cu bucurie!Abonamentul presupune trimiterea a cinci aranjamente, timp de 5 saptamani, in fiecare luni: Prima saptamana: Aranjament Prosperitate A doua saptamana: Aranjament floral cu anthurium si orhidee A treia saptamana: Aranjament floral cu anthurium si cale A patra saptamana: Aranjament Calde Urari A cincea saptamana: Aranjament Frumusete in multe culori
ID: 115961

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.