Caută

Coș

Buchete FloriIrisBuchet pentru mine insămi by RUXX

Buchet pentru mine insămi by RUXX

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
499,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Când nimeni nimic, it's time for me time. Buchetul perfect care să-ți însoțească momentele când n-ai nevoie decât de tine însăți și un buchet de flori pe care "tocmai l-am cules dintr-o grădină minunată care trebuie să rămână secretă, dacă chiar vrei să știi, ai DM". Comanda acest buchet pentru tine si fa-ti ziua mai frumoasa! Livram gratuit in peste 100 de orase din tara. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 191961

Compozitia produsului

Standard
Contine: 3 wax alb, 5 panicum, 9 solidago, 5 veronica mov, 3 limonium mov, 7 anthirinium roz, 7 irisi mov, 3 eringium, spice de grau si verdeata.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.