Caută

Coș

Buchete FloriBuchete de FloriBuchet de flori - Te astept!

Buchet de flori - Te astept!

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
239,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

In dragoste este esential sa stii sa astepti, sa ai rabdare pana cand totul va fi asa cum visezi. Si, totodata, sa te bucuri de prezent, la fel cum natura asteapta, in fiecare an, primavara, bucurandu-se, din plin, si de toamna. Trimite-i buchetul de flori si spune-i ca abia astepti sa o vezi, sa o tii in brate! Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului).
ID: 214710

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrate rapida si gratuita - 2 ore in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Cele mai noi produse

Cele mai vândute