Caută

Coș

Buchete FloriCaleBuchet de flori - Te astept!

Buchet de flori - Te astept!

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
259,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

In dragoste este esential sa stii sa astepti, sa ai rabdare pana cand totul va fi asa cum visezi. Si, totodata, sa te bucuri de prezent, la fel cum natura asteapta, in fiecare an, primavara, bucurandu-se, din plin, si de toamna. Trimite-i Buchet de flori - Te astept! si spune-i ca abia astepti sa o vezi, sa o tii in brate! Buchet de flori - Te astept! contine cale roz, green trick , cymbidium roz, gerbera alb, alstroemeria alba. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului).
ID: 214710

Compozitia produsului

Standard
Contine: 5 Alstroemeria alb, 1 Verdeata - 3 Cala roz, 1 Orhidee Cymbidium Cupa roz, 6 Gerbera alb, 3 Green Tricks
Premium
Contine: 6 Alstroemeria alb, 1 Verdeata - 4 Cala roz, 1 Orhidee Cymbidium Cupa roz, 7 Gerbera alb, 4 Green Tricks

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.