Caută

Coș

Buchete FloriOrhideeCrizantemeBuchet de flori - Soare de toamna

Buchet de flori - Soare de toamna

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Toamna aceasta, insenineaza-i ziua cu un buchet luminos si cald, ca un mic soare. Comanda pentru ea Buchet de flori - Soare de toamna. Ai livrare gratuita in peste 100 de orase din tara. Timpul de livrare este de 2-4 ore, de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. Buchet de flori - Soare de toamna contine amaryllis alb, crizanteme galbene, cupe orhidee cymbidium galbene, trandafiri galbeni, verdeata. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic. Dimensiune: 40 cm (inaltime) - 30 cm (diametrul buchetului) *In perioada august - septembrie, stocul orhideei cymbidium este limitat.
ID: 213000

Compozitia produsului

Standard
Conține: 4 Verdeata Aralia, 5 Verdeata Salal, 2 Verdeata Aspidistra, 3 Crizanteme galbene, 3 Orhidee Cymbidium Cupa galben, Cymbidium, 3 Trandafiri galbeni, 1 Amarylis alb
Premium
Conține: 4 Verdeata Aralia, 5 Verdeata Salal, 2 Verdeata Aspidistra, 3 Crizanteme galbene, 4 Orhidee Cymbidium Cupa galben, Cymbidium, 4 Trandafiri galbeni, 2 Amarylis albi

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.