Caută

Coș

Colecția intitulată Floria Poudre cuprinde aranjamente elegante, inspirate de stilul francez romantic, natural și proaspat. Fără exagerări, dar cu o simplitate sofisticată și studiată, aranjamentele din colecția Floria Poudre ascund acel je ne sais quoi ce le face remarcabile, fără efort. In acord cu tendințele cromatice internaționale și culoarea anului, Radiant Orchid, aranjamentele din colectia speciala Floria Poudre d’Amour cuprind accente de violet, fuchsia si roz, aflate într-un echilibru încantator. Culorile pudrate și asocierile de nuanțe pastel din Floria Poudre d’Amour exprimă incredere in frumusețea naturală a florilor, pusă-n valoare prin combinații realizate profesionist și cu bun gust.

Fie ca pregătiti o nuntă ca în povești, la palat, în natură sau la restaurant, sau o nuntă intimă alături de cei apropiați, în colecția Floria veti gasi acea eleganța sofisticată ideală pentru o zi memorabilă, ce va marca începutul unei noi etape a viata dumneavoastra.

Ideea inceputului impreuna este susținută și transpusă in aranjamente prin selecția florilor cu un aer primăvăratic, precum lalele, zambile sau lisianthus, alături de trandafiri și orhidee.

Acestea spun discret o poveste despre dragoste, bucurie și armonie, și nu vor trece neobservate de invitați la o nuntă elegantă și rafinată.

descriere

  1. Aranjament in cutiuta vintage - un aranjament romantic pentru masa in care am asezat cu dragoste trandafiri, ranunculus, cupe de orhidee vanda, lisianthus si dianthus in culori calde, perfecte pentru o nunta care are ca si culori predominante alb si peach.

  2. Buchet de mireasa din trandafiri David Austin si viburnum verde