Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet cu garoafe antique

Buchet cu garoafe antique

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
199,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Garoafele revin! Special pentru acest buchet am ales cele mai spectaculoase garoafe: garoafele antique, puse impreuna cu hortensia si green trick. Comanda Buchet cu garoafe antique cu livrare rapida si felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livram gratuit. Buchet cu garoafe antique contine garoafe antique, hortensia roz, fir minirosa alb, fir lisianthus, green trick, salal. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 216043

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 1 Lisianthus alb, 1 Minirosa alb, 3 Dianthus roz, 3 Green Tricks verde
Premium
Contine: 1 Verdeata Salal, 1 Hortensia roz, 2 Lisianthus alb, 2 Minirosa alb, 4 Dianthus roz, 4 Green Tricks verde

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.