Caută

Coș

Flori Sfantul Dumitru

Comandă Online Flori de Sfântul Dumitru cu Livrare la Domiciliu

Se spune despre Sfântul Dumitru că este ultima, și cea mai însemnată, sărbătoare a toamnei. Conform tradițiilor pastorale, însă, aceasta marchează începutul iernii. Pe lângă superstiții și activități specifice, sărbătoarea Sfântului Dumitru e și un motiv de bucurie.
Pentru cei care își sărbătoresc ziua numelui pe 26 octombrie, am pregătit o colecție specială de buchete de flori și aranjamente, cu cele mai frumoase flori de toamnă. Colecția specială de Sfântul Dumitru este, deci, una plină de culoare.
Cu peste 100 de buchete de flori si aranjmanete din care sa alegi, colectia de Sfantul Dumitru contine buchete de flori cu trandafiri, orhidee, frezii, garoafe, gerbera sau crizanteme.

Desigur, cele mai cautate buchete sunt cele in culorile toamnei, cu trandafiri si crizanteme. Deci, buchete in nuante de galben, portocaliu, rosu sau bordeaux. Comanda si tu un buchet de flori pentru cei dragi, de Sfantul Dumitru: se livreaza rapid, in 2-4 ore, oriunde in tara! In peste 100 de orase, livram GRATUIT! Pe langa buchetele de flori si aranjamentele din colectia de Sfantul Dumitru, poti trimite si un cadou: un tort, bomboane de ciocolata, vin spumant sau un cadou special, din colectia dedicata. Fiecare comanda de buchet de flori sau aranjament floral de Sfantul Dumitru vine insotita de o felicitare CADOU.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.