Caută

Coș

Flori Casa Regala

Comanda flori din colectia speciala pentru Casa Regala, cu livrare la domiciliu

Inca din 2015, Floria a fost desemnata Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei. Astfel, toate buchetele si aranjamentele florale folosite de Casa Regala, in cadrul evenimentelor organizate sau cu diverse alte ocazii importante, sunt oferite de Floria.
Decizia a fost luata de Casa Regala tinand cont de calitatea florilor, de design-ul prezentat si serviciile de livrara rapida.
Pentru a marca aceasta colaborare, am lansat o colectie speciala, cu buchete de flori si aranjamente florale asemanatoare celor cerute de Casa Regala pentru dinee, interioare sau diverse evenimente importante.

Buchetele de flori din colectia inspirata de florile pentru Casa Regala sunt albe sau in nuante pastel. Sunt folosite des florile preferate ale Reginei Maria: bujorii, crinii, trandafirii albi.
Buchetele de flori si aranjamentele din aceasta colectie sunt disponibile pe tot timpul anului, in majoritatea localitatilor din Romania, cu livrare in doar 2 ore.
Poti comanda buchete din florile preferate ale Reginei Maria, pentru tine sau pentru cei dragi. Buchetele de flori pentru Casa Regala au o estetica deosebita, sunt expresia rafinamentului si a simplitatii.
Si tu poti avea sau poti oferi un buchet de flori demn de o regina. Poti trimite, cu livrare in doar doua ore, buchete de flori sau aranjamente pretioase, asemanatoare celor din interioarele Palatului Regal.

Livrare internationalăLivrăm oriunde în lume, în doar 24 de ore.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

100% discrețiePoți comanda anonim, iar noi vom păstra confidențialitatea.

Furnizorul Casei RegaleDin 2015, Furnizor Oficial al Casei Regale a României

Livrare în 2 - 4 oreLivrăm în fiecare zi, chiar și în timpul sărbătorilor legale.