Caută

Coș

Buchete FloriHortensieBuchet cu hortensie si crin roz

Buchet cu hortensie si crin roz

Livrare în

2-4 ore

Standard
Premium
345,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Nuante intense de roz si parfum delicat de crin. Probabil cea mai potrivita alegere pentru aniversarea casniciei voastre. Comanda-l pentru sotia ta! Livram in 2-4 ore, oriunde in tara! Buchetul contine hortensia, trandafiri, crin roz, anthurium, hypericum verde, pampas, alstroemeria, verdeata si ambalaj. Ingrijit corespunzator, buchetul poate rezista in vaza pana la 2 saptamani. Coditele florilor trebuie taiate zilnic, in unghi de 45 de grade. Apa trebuie schimbata zilnic.
ID: 191993

Compozitia produsului

Standard
Acest buchet este compus din: 1 hortensia, 5 trandafiri, 1 crin roz, 2 anthurium, 3 hypericum verde, 2 pampas, 2 alstroemeria, verdeata si ambalaj.
Premium
Acest buchet este compus din: 1 hortensia, 6 trandafiri roz, 2 crini roz, 2 anthurium verde, 4 hypericum, 2 pampas, 3 alstroemeria, verdeata, ambalaj.

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Lucram exclusiv cu flori proaspete. Astfel, culorile pot fi usor diferite fata de fotografia de prezentare. Sfaturi de ingrijire buchete de flori: taiati coditele florilor in diagonala. Asezati-le intr-un vas incapator, cu apa proaspata. Schimbati apa zilnic. In cazul aranjamentelor florale, hidratati periodic buretele in care au fost pozitionate florile.

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.