Caută

Coș

Aranjamente FloraleCraciunPachet de Craciun Darul Mosului

Pachet de Craciun Darul Mosului

Livrare în

2-4 ore

379,00 lei

Plată SecurizatăRespectam standardul de securitate al Consiliului pentru standardele de securitate al industriei cardurilor de plati.

Felicitare cadouPrimești o felicitare cadou la fiecare comandă plasată!

Calitate GarantatăFlori de calitate superioara, de la producatori certificati international

Descrierea produsului

Ai fost cuminte? Daca si cei dragi ai tai au fost "cuminti", trimite-le un cadou frumos: flori si decoratiuni de Craciun, cu un mesaj dulce: "Ai fost cuminte?" Telegrama din ciocolata cu lapte si ciocolata alba, cu text personalizat, este ambalata intr-o cutie de carton in forma de plic. Pachet de Craciun Darul Mosului contine si un buchet de flori cu Amaryllis alb, Verdeata Salal, Bouvardia alb, Gerbera alb, Eryngium albastru, Solidago galben, Trachelium alb, Craspedia galbena. Alaturi de flori si de ciocotelegrama cu mesaj personalizat, primesti si o felicitare CADOU.
ID: 216379

Compozitia produsului

Standard
Contine: 1 Amaryllis alb, 1 Verdeata Salal, 3 Bouvardia alb, 3 Gerbera alb, 2 Eryngium albastru, 1 Solidago galben, 3 Trachelium alb, 5 Craspedia galbena

Important

Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete. Astfel, în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 24 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. Persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui, în acest caz!

Pretul produsului include o felicitare personalizata cu textul ales de Dumneavoastra. Livrarea buchetelor de flori se face prin curier propriu. Poza prezinta un buchet de flori / aranjament floral real, asa cum a fost realizat si livrat la comanda online a unui client Floria. Accesoriile speciale (vaza, invelis) nu sunt incluse in pret. Alege cea mai profesionista florarie online. Comanda flori online cu livrare in Bucuresti si in cele mai importante orase din tara.

Produs perisabil - nu se returnează.